9 Ekim 2016 Pazar

Doğum Günü Parti Fikirleri

Her doğum günü öncesinde bu yıl ne yapmalıyız? Nerede kutlamalıyız? Ve misafirlerimize ne ikram etmeliyiz? Sizlere kafanıza takılan sorularda yardımcı olmak ve başta çocuğunuzu mutlu edecek misafirlerinize unutulmayacak bir doğum günü partisi için bazı önerilerimiz olacak. Siz de bizim önerilerimizle kendi düşüncelerinizi harmanlayıp şahane bir doğum günü partisi hazırlayabilirsiniz.

Parti Konseptinizi Nasıl Belirlemelisiniz ?


Çocuğunuzun yaşı, cinsiyeti, sevdiği çizgi film karakterleri, renkler bu etapta çok önemlidir. Kız çocuğunuz var ise Frozen, Prenses Sofia, Minnie Mouse, Hello Kity, Şirine, Winx Kızları, Monster High; erkek çocuklar için Şimşek Mcqueen, Spiderman, Superman, Batman, Pepee, Angry Birds, Minyonlar, Mickey Mouse ve Stars Wars parti konseptlerinden birini seçebilirsiniz.


Davetiye Listesinde Kimler Olmalı?

Çocuğunuz için planladığınız bir organizasyon olduğu için tabi ki baş misafirleriniz çocuğunuzun arkadaşları olmalı. Küçük çocuklar tek başlarına gelemeyecekleri için onları ebeveynleriyle çağırmanız gerekebilir. Bir de yakın akraba, arkadaşlar var. Mekanınızı göz önünde bulundurarak sayınızı belirlemeniz gerekmektedir.



İkram İçin Neler Hazırlanabilir?

Yemekli mi yemeksiz mi bir organizasyon planlıyorsanız ona karar vermelisiniz öncelikle. Miniklere mümkün olduğunca sağlıklı ve sevdikleri yiyecekleri tercih etmelisiniz. İçecek tabi ki doğal meyve suları . Annelere kek, börek, cupcake, çay veya kahve ikram edebilirsiniz.

Doğum Günü Malzemelerinizi Nasıl Seçmelisiniz?

Konseptinizi belirledikten sonra doğum günü parti malzemeleri ve süsleri ile partilerinizin en can alıcı noktasını oluşturmuş olursunuz. Parlak şapkalar, renkli gözlükler, rengarenk süsler, konuşma balonları ve çılgın maskelerle süper bir doğum günü partisi hazırlayarak misafirlerinize hafızalardan silinmeyecek anlar yaşatabilirsiniz.


Haydi Gelin Beraber Masamızı Hazırlayalım. Sizce ?

Masanızın şekli ve ebatı burada çok önemli. Konseptinize uygun bir masa örtüsü ve masanızın ortasına masa orta süsü, küçük parlak simlerle masanızı süsleyebilirsiniz. Masanızda evinizde hazırlamış olduğunuz börekler, muffinler, kurabiyeler, patlamış mısır, renkli marshmallowlar, mevsim meyveleri ve bu aralar çocukların gözdesi olan sosyete şekerleri de yer alabilir. İçecekleri yer varsa aynı masaya veya farklı bir köşeye hazırlayabilirsiniz. Masada en güzel yer doğum günü pastasına ayrılmalı.


Bir Doğum Gününden Çocuklar Ne Bekler ?

Çocukların en büyük eğlencesi oynamaktır. Müziklerle, danslarla ve doğum günlerin vazgeçilmez oyunu pinyata oyunu ile keyifli bir ortam yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra çuval, halat çekmece, yer kapmaca, balon atma ve patlatma, kese kağıdı patlatma ve deve cüce gibi oyunlarda oynanabilir.




Bizim birkaç önerimiz ve sizlerin fikirleriyle profesyonel bir doğum günü partisi hazırlamaya başlayabilirsiniz. En güzel Doğum Günü Parti Fikirleri için ne diyoruz hayal et, tasarla ve uygula. Yaratmak sizden parti malzemeleri ve doğum günü süsleri parti showroom’dan. Şimdiden sizlere tüm sevdiklerinizle ve ailenizle iyi eğlenceler dileriz.

En güzel parti benim partim olmalı diyorsanız temalı parti malzemeleri ve doğum günü süsleri için sizi Parti Showroom'a Bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder