9 Ekim 2016 Pazar

Minyonlar Doğum Günü Parti Malzemeleri

Koca bir yıl ne çabuk geçti. Çocuğunuzun doğum günü geldi çattı. Halk arasında söylenen bir söz vardır “ Yumurta kapıya dayanmadan ” hazırlıklara başlamak gerekir. Parti denildiğinde aklımıza gelen dans, müzik ve eğlencedir. Bunlara ek olarak artık partilerinizi belli bir konsept üzerinde tasarlayabilirsiniz.


Doğum Günü Organizasyonuna Nereden Başlamalı ?

Öncelikle mekanı ardından da parti konseptinizi belirlemelisiniz. Hem kız hem erkek çocukları için Minnion Parti Konsepti’ni düşünebilirsiniz. Ev ortamlarında doğum günleri çok sıcak ve samimi geçmektedir.Yeter ki gönüller bir olsun. Minnion Rush Çılgın Hırsız aceleci küçük adamlar tüm dünya tarafından tanınmakta ve sevilmektedir. Minnion karakterleri konuşmadan tatlı mimikleri ile çok sevimlidir. Eminiz ki partiniz de çok eğlenceli geçecektir.


Minyonlar Doğum Günü Partisi Hazırlık Alışverişi

Yoğun iş temposu ve koşuşturma hayatın kargaşası derken mağaza mağaza gezmek herkese zor gelebilir. Internet üstünden online istediğiniz her ürünü satın alabilirsiniz. Minyonlar Parti Malzemeleri’nde temalı ürünlerde ihtiyacınız olanlar tabak, çatal, bardak, peçete, popcorn kutusu, masa örtüsü vb. dir. Bunlara karar verirken davetli misafir sayınız da çok önemli.


Süslemeden mekanı olur mu hiç? Minyon Doğum Günü Süsleri ile akıllardan asla silinmeyecek güzel bir yer yaratabilirsiniz. Balonlar, flama, pon pon süsler, folyo balon, happy birthday yazısı bunların arasında en çok tercih edilen ürünlerdir.



İkramlar Nasıl Hazırlanmalı

Masa örtüsü, masa orta süsü ve minik parlak yaldızlı süslerle güzel bir masa hazırlamak mümkün. Keklerinizi cupcake standalarında, kanepelerinizi minion temalı kürdanlarla daha şık sunabilirsiniz. Pastalar, börekler, çaylar ve meyve suları bunlar olmazsa olmaz tabi. Minions dostlarımızın en sevdiği tabi ki muz hem çocuklar için çok faydalı hem de masanızda ikram olarak bulundurabilirsiniz.




Çocuklar İçin Hangi Sürprizler Planlanabilir ?

Aslında birçok alternatif size önerebiliriz. Minion Pinyata ile içini şekerler, minik oyuncaklarla doldurarak çocuklara Pinyata Oyunu oynatabilirsiniz. Pinyata patladığı anda dağılan şekerler, oyuncakları toplamak ne keyiflidir. O heyecanı yaşarken çocukları izlemek daha da ayrı bir eğlence. Doğum gününe gelen çocuklara Minion karakterlerine özel tasarlanmış kalem, not defteri, yapboz hediye edebilirsiniz.


Minions tatlı küçük sevimli sarı yaratıklar çocuğunuzun en sevdiği karakter ise “İşte benim partim Minyon Konseptli olmalı” diyen çocuğunuza  güzel bir sürpriz yapmak için kolları sıvama vakti geldi o zaman.




Çılgın Hırsız'ın son zamanlarda en fazla güldüğümüz Minion Karakterleri’nin parti malzemeleri ve doğum günü süsleri Parti Showroom’da.

Minion temalı parti malzemeleri ve doğum günü süslerini incelemek ve online sipariş vermek için tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder