17 Ekim 2016 Pazartesi

Prenses Sofia Parti Malzemeleri

Minik prensesinize Prenses Sofia Parti Malzemeleri ile hazırlanan bir doğum günü sürprizi yapmak sizce de harika bir fikir olmaz mı? Güzel, cesur, hanımefendi, iyiliksever, zeki ve macera tutkunu kahramanımız tam da küçük hanımların hayal dünyasına göre. Kızlarınız için düşündüğünüz bir doğum günü veya kutlama ile ilgili organizasyonlarda tıpkı masal dünyasından bir şenlik havasını yaşatır gibi, bir parti yaşama keyfi sürecek ve arkadaşları ile çok eğlenceli vakitler geçirmesini sağlayacaksınız.


Çocuklar küçük yaşlarda masal kahramanlarına hayranlık duyarlar, onları benimser ve hatta hayal dünyalarında kendilerini o kişi olarak düşünebilirler. Son zamanlarda kız çocukları da Sofia'ya hayranlık duymakta ve doğum günlerinde Prenses Sofia olmak istemektedirler. O zaman Prenses Sofia Parti Konsepti tam da size göre.


Sofia Doğum Günü Partisi'nde , birbirinden güzel fikirler yaratabilir ve doğum gününü sürprizlerle keyifli hale getirebilirsiniz. Girişte bulunan pankarttan, kapıdaki banner'dan,  parti için hazırlanan pastanın süslemesine kadar Prenses Sofia'nın ürünleri ile süslenen harika görsel bir şölen düzenlenebilir. Balonlardan, fenerlere, ışıklandırmadan, konfetilere kadar pek çok parti süsü, maskeler, takı setleri, Prenses Sofia Temalı Parti Malzemeleri tabaklar, peçeteler, prenses figürünün olduğu şekerlemeler ve tabi ki kahramanımızın tılsımlı mor kolyesi ile partinize sihirli bir hava katabilirsiniz.

Kahramanımızın masa süsleri, hatıra çerçeveleri, kek kalıpları, prensesin baskısının olduğu ve tüllerle süslenmiş elbiseleri, taçları, parti malzemeleri ve doğum günü ürünlerini satan parti mağazalarından veya online sipariş verebilirsiniz. Ayrıca parti duvarlarını ve köşeden köşeye flama süslerini hem adet bazında hem de toptan şekilde temin edebilirsiniz.


Sadece Sofia'nın  kendisini değil en yakınındaki figürleri de ekleyerek partinizi tamamen masallaştırabilirsiniz. Prensesimizin minik arkadaşı sevimli tavşancık, sarışın kız kardeşimiz ve iyi yürekli kral ve kraliçenin de aralarında bulunduğu bu eğlenceli karakterler sayesinde siz de çocukluğunuzdaki güzel anılara yeniden döneceksiniz.


Ayrıca Prenses Sofia'nın Pinyatası ile çocuklara Pinyata Oyunu oynatarak davetli minik misafirlerinize keyifli dakikalar yaşatabilirsiniz. Rozetler, yapbozlar ve daha birçok minik hediyelerle gelen misafirlerinize şık karton poşetlerde hediyeler verebilir ve  prensesin miniklerin dünyasında ne kadar sevildiğinin bir başka göstergesini yüzlerinde tatlı tebessümlerde görebilirsiniz. 


Sizleri Disney'in kalbi güzellikler dolu, iyiliksever, güzeller güzeli Prenses Sofia'nın sihirli dünyasına davet ediyoruz.


Prenses Sofia Temalı Parti Malzemelerini Parti Showroom Online Alışveriş sitesinden temin edebilirsiniz.https://www.partishowroom.com/kategori/sofia-parti-malzemeleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder