15 Ekim 2016 Cumartesi

Star Wars (Yıldız Savaşları) Parti Malzemeleri


Star Wars veya Türkçe adıyla Yıldız Savaşları serisi 70’li yıllardan bu yana dünya gündeminin zirvesinde olmuş bir bilim - kurgu yapımıdır. Hayranlık duyulan bu yapım birçok endüstriyel alanda da kendini göstermiştir. Reklamcılıktan eğlence sektörüne kadar çok sayıda Star Wars ürünü piyasaya sürülmüş ya da tanıtım amaçlı kullanılmıştır. Eğlence sektörü denilince de evde verilen partiler önemli bir yere sahiptir. Bu bir doğum günü partisi olabildiği gibi, herhangi bir sebebe de dayanmayabilir. Amaç o günü güzel geçirerek keyif dolu saatler yaşamaktır. 




Tabi parti denilince, süs ürünleri başlıca kullanılan materyallerdir. Oğlunuzun doğum günü konsepti Yıldız Savaşları ise Star Wars parti süsleri 'ne bir göz atmanızı öneririz. Star Wars, 7’den 77’ye herkesin sevdiği bir film  olduğundan doğum günü partilerinin en popüler konseptidir. Star Wars parti ürünlerine rağbet daha yüksektir. Star Wars parti fikirleri doğum günleri'nde uygulandığı gibi değişik organizasyonun teması da olabilmektedir. 


 Star Wars parti malzemeleri içinde maskeler de yer almaktadır. Star Wars maskeleri , orijinaline benzemesi ve partiye kattığı ambiyans nedeniyle yoğun ilgi çeker. Böylece diğer parti süsleriyle hoş bir uyum sergiler.  Davetlelilerinize eğlendirici bir atmosfer sunabilirsiniz.

Star Wars doğum günü setleri, özgün konsept içeriği tamamen yansıtmaktadır. Parti malzemeleri kısaca şöyle listelenebilir. Star Wars parti setleri , Star Wars tabak, Star Wars peçeteler, masa örtüleri, hediye çantaları, kapı banner ürünleri, mısır kutuları, kâğıt maskeler, konuşma balonu, plastik maske, fotoğraf çerçevesi, körüklü pipet, Star Wars işlemeli rozetler, çubuklu parti gözlükleri, Dath Wader folyo balon, pinyata, robot süsleri, fener süsleri, kek standı, Star Wars Amerikan servis tabakları ve çatallara kadar çok geniş bir yelpazeyi kapsar.


 Ayrıca Star Wars konseptli parti ve doğum günü süsleri de  kendine özgü olup hayranları tarafından oldukça beğenilmektedir. Star Wars doğum günü parti setleri toplu halde de alınabilir. Tabi istenirse ürünler tek tek seçilebilir. Sonuç olarak, Star Wars parti konsept seçimi güzel ve keyifli bir süreç katmaktadır.


Star Wars Parti Konsepti ile ilgili ürünleri Parti Showroom Online Web Sitemizden Temin Edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder